Unable to install SP2 for windows 2008 because it requires sp1 which is already installed
I have a windows 2008 server that has sp1 installed straight from media. I am running exchange server on that system. When i try to install sp2 on that server it tells me it needs sp1. I have tried looking but i cannot find a solution to this simple problem. windows 2008 sp1 64 bit 20 gb ram dual xeons
April 11th, 2010 12:22pm

You might check the %systemroot%\Svcpack.log SP1 may not have installed with sucess. Regards, Dave Patrick .... Microsoft Certified Professional -Microsoft MVP [Windows]
Free Windows Admin Tool Kit Click here and download it now
April 11th, 2010 2:06pm

Hi, Have you seen this link : http://support.microsoft.com/kb/947366 Regards.Bechir Gharbi. MCSA, MCSE M+S, MCITP Server/Enterprise Administrator, MCT, MCTS Configuration Manager/Forefront (Time Zone : GMT+1)
April 11th, 2010 4:03pm

Take a look at this thread: http://msmvps.com/blogs/rauscher/archive/2009/08/09/SP2Error_5F00_EN.aspx Santhosh Sivarajan | MCTS, MCSE (W2K3/W2K/NT4), MCSA (W2K3/W2K/MSG), CCNA, Network+ Houston, TX http://blogs.sivarajan.com/ http://publications.sivarajan.com/ This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
Free Windows Admin Tool Kit Click here and download it now
April 12th, 2010 12:37am

Hi, I suggest you run the System Update Readiness Tool to check your computer and try to resolve certain conditions that could interfere with the installation of updates or other software. You may revert back with the CheckSUR.log and we can analyze it for you.
April 12th, 2010 10:48am

This topic is archived. No further replies will be accepted.

Other recent topics Other recent topics