Search on OWA return "The action couldn't be completed. Please try Again
Hi, After we shut down the server (for few times lately) when we try the search in OWA we getting the message as in the title. We are using Exchange 2010 SP 2 Rollup 2. we try the article in: http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/exchange2010/thread/ddad5deb-327c-48e0-8a3a-7687cd551bbb but nothing help, any suggestion. it start before when we been on SP 1 Rollup 5 than we move to SP 2 Rollup 2 and it was OK till the next time we had to shut down and start our server again.
May 16th, 2012 1:48am

Hi, This is a known issue for Exchange 2010 sp1. It can be solved via .\Repair-ExchangeSearchSymlinks.ps1. Detail steps you can refer to the article below: After Installing Exchange 2010 Service Pack 1, Searching via OWA or Outlook Online Mode Fails http://blogs.technet.com/b/exchange/archive/2011/06/30/after-installing-exchange-2010-service-pack-1-searching-via-owa-or-outlook-online-mode-fails.aspx By the way, how many Exchange Servers in the network? Please ensure that the version for those Exchange Server is the same, with same service pack, same update.Xiu Zhang TechNet Community Support
Free Windows Admin Tool Kit Click here and download it now
May 17th, 2012 12:17am

Hi, This is a known issue for Exchange 2010 sp1. It can be solved via .\Repair-ExchangeSearchSymlinks.ps1. Detail steps you can refer to the article below: After Installing Exchange 2010 Service Pack 1, Searching via OWA or Outlook Online Mode Fails http://blogs.technet.com/b/exchange/archive/2011/06/30/after-installing-exchange-2010-service-pack-1-searching-via-owa-or-outlook-online-mode-fails.aspx By the way, how many Exchange Servers in the network? Please ensure that the version for those Exchange Server is the same, with same service pack, same update.Xiu Zhang TechNet Community Support
May 17th, 2012 12:24am

This topic is archived. No further replies will be accepted.

Other recent topics Other recent topics