OWA 2010 timeout issue
hi, we have OWA 2010 published on ISA 2006, but it never seems to time out. could that be something mentioned in http://support.microsoft.com/kb/2478286? that article is for TMG and doesn't say it applies to ISA 2006. the setting in ISA's Web Listener are: 1. under Connection tab > Advanced > Connection timeout is set to 30 min. 2. under Forms tab > Advanced Form > Cookie setting: Never use persisten cookies and Client Security Setting is set to "Treat as Maximum idle time" since this radio button is selected, I assume this will use timeout value configured on point 1 above? and whatever set under "Treat as maximum session duration" are not applied? otherwise, what is the difference between the timeout setting on Connection tab and the one in Form tab? which one is applied? thanks.
March 28th, 2011 11:46pm

Hi ethan10, Since your problem is about configure on ISA 2006, I suggest you ask the question on our Forefront forum which would be the most relevant forum for you: Forefront TMG and ISA Server http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/Forefrontedgegeneral/threads Thanks, Evan Please remember to click Mark as Answer on the post that helps you, and to click Unmark as Answer if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.
Free Windows Admin Tool Kit Click here and download it now
April 1st, 2011 6:40pm

thanks Evan, will do.
April 3rd, 2011 4:50pm

This topic is archived. No further replies will be accepted.

Other recent topics Other recent topics