udi deployment summary microsoft office has warning exclamation icon even thorugh install is succesful.

I think this question has been asked before in other forums however I cannot seemed to find a resolution for this issue.

Some people say it cannot be fixed.

Anyway to the question.

As part of our SCCM UDI OSD build process  we install a number of applications through the UDI wizard including
adobe flash, adobe shockwave and Microsoft Office 2010. They show up in the wizard and in the deployment summary.

The msi install apps (such as flash and shockwave) are successfull and in the deployment window show up with a nice big green tick.

The other script based apps such as microsoft office (although succesfull installed) show up with an exclamation mark instead.

Because we will have a number of people imaging workstations with our UDI task sequence I would like to have Office also come up with Green ticks.

Does anyone know why Microsoft office does this?

is this something to do with success/failure codes as other forums have alluded to.

We use the office msi product id as the detection method for the install.

We are running sccm 2012 r2 cu1.

We are running MDT 2013 with integration.

Let me know if you need any more information.

Cheers

Greg Turnbull

May 20th, 2015 1:53am

Thank you. So there doesn't seem to be a solution for this issue.

I will wait to we upgrade to cu4 and then perhaps log a job with Microsoft.

I find it hard to believe that there isn't at least a work around.

May 20th, 2015 6:14pm

This topic is archived. No further replies will be accepted.

Other recent topics Other recent topics