Workflow status/status  url not getting updated when workflow starts on a item edit

hi

  i am using sp2010 document  approval workflow  and i have enabled content approval on it .

Whenever a  new document is uploaded the workflow starts and works fine & the workflow status gets updated correctly.But if i edit the document the workflow status is still pointing to the same old instance id and the  status is still shown as "Rejected" (If it was rejected earlier ) though in the background the approval task is getting created and mail notifications are sent to approvers .I expect workflow status to be updated as "In Progress" and point to the new instance which it is not doing.

Could anybody please help here ?

February 22nd, 2014 11:53am

Deepakvac,

Click Approval process in workflow, it will open overall task process page. Under customization, click "Change the behavior of the overall task process".It will open task process behaviour, goto last section "When the task process completes". I guess in this section only you need to customize the if-else condition, especially in else part.I hope this will be helpful for you!

Free Windows Admin Tool Kit Click here and download it now
February 23rd, 2014 7:42am

Hi,

According to your description, my understanding is that the workflow didnt start when the document was edited.

Did you set the workflow to start automatically when an item is changed?

Please also make sure that the system account is not used.

If you have set the workflow to start when an item is changed and not use system account, please provide the steps in the workflow for further research.

Best regards.

February 24th, 2014 4:12am

This topic is archived. No further replies will be accepted.

Other recent topics Other recent topics