Tasks and Approvals Assigned by me to Others - Webpart
Hi, Standard out of the Box Web Part which is displayed on the Front Page of my Sharepoint 2007 Portal. Recently, and I dont think anything has been changed this is not retrurning any results. When configuring the web part the following error is dsiplayed: "There is a problem with the query that this Web Part is issuing. Check the configuration of this Web Part and try again" Setup looks ok to me: Created by Is Equal to Me Task Status Is Not Equal to Completed Assigned to Is Not Equal to Me Yet no results. Anyone got any ideas as I am stumped? Thanks
November 17th, 2010 9:13am

Check the underlying list that it points to. If this is a Content Query Web Part, it points to a source list somewhere. That list probably changed, causing your web part to fail. I trust that answers your question... Thanks C http://www.cjvandyk.com/blog
Free Windows Admin Tool Kit Click here and download it now
November 17th, 2010 9:40am

Well the list that this CQWP points to is a Workflow Tasks List. Rather interestingly when I try various configurations it will work until it gets to the "Assigned to Is Not Equal to [Me]" then no results are returned. Within the list I can see Tasks that fit all the critteria so I am mystified as to why it isn't working.
November 18th, 2010 3:49am

Hi, Just to let you know I think I have resolved the issue. Seemed the problem was with the Task Content Type. The Assigned To column had been configured to accept Multiple Assignees, which evidently it doesnt like. Thanks for your help though.
Free Windows Admin Tool Kit Click here and download it now
November 18th, 2010 6:51am

This topic is archived. No further replies will be accepted.

Other recent topics Other recent topics