Slide Library Web Part - Missing "Copy Slide to Presentation" Button
Is this normal? I setup a slide library with some metadata and put its web part on a page along with a sharePoint List Filter that lets the user choose some metadata criteria to filter out grouped presentations.All of that works great - even overcomes the issue of not seeing the selection box in collapsed groups -but there is no stinkin "Copy Slide to Presentation" button, so it makes the whole thing useless. Is this by design? Does it happen to others? Does anyone know how to make that critical function show up on the web part of a slide library? Yes, I have the web part set to show "Full Toolbar."
March 25th, 2009 7:22pm

Hi, I think it is by design, the Copy Slide to presentation button does not show in slide library list view web part. To work around this behavior, you can select a thumbnail and then use the "Copy Slide to Presentation" button. This will copy slides to your presentation one by one. Hope it can help you.Xue-Mei Chang
Free Windows Admin Tool Kit Click here and download it now
March 27th, 2009 6:32am

That sucks royally. I know how to do one slide at a time, but that does me no good. I need to be able to add 50 slides at a time - no one is going to do 50 slides individually, so that's not even a workaround really.
April 3rd, 2009 4:16pm

That sucks royally. I know how to do one slide at a time, but that does me no good. I need to be able to add 50 slides at a time - no one is going to do 50 slides individually, so that's not even a workaround really. hello there did you found a workaround / fix for this issue? I'm facing the same problem. cheers
Free Windows Admin Tool Kit Click here and download it now
June 16th, 2011 8:44am

This topic is archived. No further replies will be accepted.

Other recent topics Other recent topics