Navigation tab missing in Site Settings
Navigation tab visible on main portal site...Site Setting
but missing in other site collection ...Site Setting.

February 27th, 2008 11:55am

I believe the navigation option only shows in site collections where the publishing feature is enabled. If it isn't enabled you'd see a link for "Quick Links."

To enable publishing on that site collection you can go to site collection features and turn on the publishing feature. Then you'd need to go to site features and enable it for that site.

John

SharePoint911: SharePoint Consulting

http://www.sharepointblogs.com/rossonmoss

Free Windows Admin Tool Kit Click here and download it now
February 27th, 2008 3:33pm

Go to Site Actions->Site Settings then under "site collection adminstration" section click on "site collection features". Now Activate the "Office Sharepoint Server Publixhing Infrastructure" feature. I think you can do it only if you are a site collection administrator. Now for each site you can activate feature "Office SharePoint Server Publishing". You are done. You should be able to see the option "Navigation" now.

February 27th, 2008 9:45pm

Thanks All...it was working fine as expected..
Free Windows Admin Tool Kit Click here and download it now
March 24th, 2012 6:10am

Hi Arpit,

Thanks a lot, Now I am able to access the Navigation link.  I have activated the "SharePoint Server Publishing Infrastructure" feature in "Site Collection features".

Thank you.

Regards

Srikanth Marri.

+91 988 550 4067.

April 18th, 2012 9:29am

Excellent. perfect Solution. Thanks a lot
Free Windows Admin Tool Kit Click here and download it now
April 3rd, 2015 12:15pm

This topic is archived. No further replies will be accepted.

Other recent topics Other recent topics