Edit Mode for a Web Part not visible on all the screen.
We have an installaton of MOSS 2007 updated to the lastest cumulative updates for June 2010. We have a site that we have created back awhile ago and we have added a site image web part on the site in the Second Zone. It is a site with 2 zones on it. When I go into the site actions and select Edit Page, my web parts come up. When I click on any of those web parts and select Modify Shared Web Part it comes up and it is only about and inch high and the rest of the screen is all grey except that that you can see the menu on the left hand side. So the viewing window is about an inch high and the width is the normal size at the top of the screen. It is very odd as I have check other sites in the farm and they are fine when modifying the Shared Web parts. You can scroll down in the inch sized window but it makes it very hard to see or do anything. Just wondering if anyone else has had this happen to them and what they did that might correct this. Thanks David
November 30th, 2010 2:43pm

You might try and go to web part maintenance and close all the web parts. Don't delete them. Then try and add a new web part and see if Modify behaves as expected. You can access Web Part Maintenance by adding ?contents=1 to the end of your aspx url. For example: http://mysite/default.aspx?contents=1 BTW, that works on ANY web part page. Brian Bedard, MCTS - pioneeringsharepoint.blogspot.com - Twitter:@tigertoy
Free Windows Admin Tool Kit Click here and download it now
January 19th, 2011 9:15am

This topic is archived. No further replies will be accepted.

Other recent topics Other recent topics