After install of build 10130 stuck in boot loop
Atfer the new build (10130) updated I am now stuck in a boot loop. It try to auto repair but just keeps rebooting.  Is there anyway to get out of the boot loop?
May 30th, 2015 4:07pm

I got the same thing. Blue-screen with error NTFS_FILE_SYSTEM. Booted into second partition running Windows 7, and it ran chkdsk, deleting some corrupted files on the W10 drive.

Now I get the OS Choice menu, but when I select W10, it goes to blank screen, no cursor, no drivers loaded, nothing. Hangs there permanently. 

I left the PC running while it updated and had a blank screen when i returned, so hit the hard reset. Wonder if I interrupted the install (if it was still going on) and managed to leave a semi-updated OS....  

Free Windows Admin Tool Kit Click here and download it now
May 30th, 2015 4:50pm

Same here. I formatted and installed from a 10074 build ISO and not all updates could complete on the slow track, so I changed to the fast track and it downloaded 10130 and the same thing happened again. I didn't have much installed:  a few freeware programs from Ninite, Google Chrome with some common extensions, Avast for Business, and Nvidia drivers. First and second try. 

Edit: all attempts at fixing with the install disk, including refresh, system restore, startup repair, checkdisk, and sfc error out.  
May 30th, 2015 5:24pm

I have the Windows 10 previews going on on 3 different computers: two desktop PCs and one laptop.

The upgrade went fine on the laptop and one of the desktops, but the other desktop ended up in the boot loop mentioned.

Haven't figured out why yet, but it seems to be dependent on the hardware. It did not make any difference if I upgraded from the previous build or from the initial one.

Free Windows Admin Tool Kit Click here and download it now
May 31st, 2015 3:35am

This topic is archived. No further replies will be accepted.

Other recent topics Other recent topics