"Current User Filter" dropdown is empty
Hello,I'm trying to configure a Current User Filter webpart but under "Sharepoint Profile Value for current user" I get no choices. I see all of the profiles properties on my dev server but not on production, any ideas why the profile properties drop down is not being populated?Thank you very much,Nathalienathalieg23@yahoo.com
April 17th, 2008 7:47pm

Did you verify userprofile store?
Free Windows Admin Tool Kit Click here and download it now
April 18th, 2008 5:01am

Yes, my profiles seem to be working fine, at least I think so, I'm able to see the profile pages and update properties for every user. Is there anything special I should be looking for to verify that? Thank you very much, Nathalie
April 18th, 2008 4:28pm

Hi Nathalie, I have the same problem, did you finda solution? Thanks Elena.
Free Windows Admin Tool Kit Click here and download it now
June 5th, 2008 9:30am

Moving to Admin.
June 5th, 2008 4:30pm

Hello, I have the same problem too, can you help me?Thanks
Free Windows Admin Tool Kit Click here and download it now
February 23rd, 2009 10:55am

I've also got the same problem. I've already been in to the Shared Services Admin pages and ensured the user I'm logged in as has sufficient rights under "Personalization Service Permissions" - which I am. I've also ensured I'm a site collection administrator - though this issue is across all collections and web apps, not just one. I've got a fully imported set of user profiles from Active directory, that has come in with no errors. I've also got a list of the default User-Profile property mappings - and can see no duplicates listed. Genuinely stumped! This is a BIG problem for me, not being able to use this filter. Duncan
March 24th, 2011 4:25pm

This topic is archived. No further replies will be accepted.

Other recent topics Other recent topics